-15%
ingco

Аголна брусилка 710W

1,889.00 ден 1,600.00 ден

⚠️НАМАЛЕНИ ЦЕНИ!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Напон: 220 – 240V ~ 50 Hz
  • Моќност: 710W
  • Вртежи: 11000 rpm
  • Пречник: 115 mm
  • Вклучени рачка и клуч
  • Тежина: 1.7 kg

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА 
*ГАРАНЦИЈАТА НЕ ВАЖИ НА ПОТРОШНИТЕ МАТЕРИЈАЛИ*

Достава

Експресна испорака (само за Скопје)

  • За сите нарачки, имате можност да изберете експресна испорака во рок од 24часа која важи (само за Скопје), која ќе ве чини 199 ден.

Стандардна испорака

  • За сите нарачки до 3000 ден. имате можност да изберете стандардна испорака која ќе ве чини 118 ден.

Бесплатна достава

  • За сите нарачки над 3000 ден. автоматски ќе ви биде доделена можноста за бесплатна достава при вршење на нарачката.