-15%
ingco

Аголна брусилка 2000W

4,680.00 ден 4,000.00 ден

⏰ BLACK FRIDAY ⏰!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Моќност:2000W
  • Вртежи: 8000/мин
  • Диаметар на камен ø180
  • Резерва четкици

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА 
*ГАРАНЦИЈАТА НЕ ВАЖИ НА ПОТРОШНИТЕ МАТЕРИЈАЛИ*