-18%
ingco

Аголна брусилка 1050W

2,515.00 ден 2,064.00 ден


НАМАЛЕНИ ЦЕНИ!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Напон: 220 – 240V ~ 50 Hz
  • Моќност: 1050W
  • Вртежи: 11000 rpm
  • Пречник: 125 mm
  • Вклучени рачка и клуч
  • Тежина: 2.4 kg

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА 
*ГАРАНЦИЈАТА НЕ ВАЖИ НА ПОТРОШНИТЕ МАТЕРИЈАЛИ*