-14%
ikea

ADDE Стол

1,390.00 ден 1,190.00 ден

Бела
Црна
Избриши
⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
Карактеристики на производот
> Материјал: галванизиран челик, ПВЦ
>Тестирано со: 110 kg

Димензии на производот:

> Ширина: 39 cm
> Должина: 47 cm
> Висина: 77 cm
 > Седиште, ширина: 39 cm
> Седиште, длабочина: 34 cm
> Седиште, висина: 45 cm
Шифра: N/A Категорија: