-17%
ikea

ADDE Стол

1,430.00 ден 1,190.00 ден

Не е на залиха

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
Карактеристики на производот :
Материјал: галванизиран челик, ПВЦ
Боја: црвена
Тестирано со: 110 kg
Димензии на производот:
 Ширина: 39 cm
Должина: 47 cm
Висина: 77 cm
 Седиште, ширина: 39 cm
Седиште, длабочина: 34 cm
Седиште, висина: 45 cm
Шифра: 902.191.84 Категорија: