-31%

Сијалица за против комарци

550.00 ден 380.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Добар квалитет, 90% заштеда на електрична енергија.
-Нема мирис и отров.
-Не загадува, и трае до 5 години
100% КВАЛИТЕТ