Showing all 16 results

Странично мени
Прикажи 12 16 24 36

(ElaSlim) еластични хулахопки

Rated 5.00 out of 5
730.00 ден 355.00 ден со ДДВ

6 Pack EMS – апарат за стомачни мускули

Rated 5.00 out of 5
2,800.00 ден 950.00 ден со ДДВ

LED светилка за на глава

365.00 ден 215.00 ден со ДДВ

YC Маичка за слабеење

890.00 ден 620.00 ден со ДДВ

Адаптивен удобен градник

490.00 ден 230.00 ден со ДДВ

Дупла торба за велосипед (водоотпорна)

Rated 5.00 out of 5
1,250.00 ден 960.00 ден со ДДВ

Заштитна покривка за велосипед

450.00 ден 279.00 ден со ДДВ

Катанец со аларм

745.00 ден 550.00 ден со ДДВ

Корсет за инстант слабеење

990.00 ден 559.00 ден со ДДВ

Маица за затегнување и послаб изглед

730.00 ден 597.00 ден со ДДВ

Пеперутки за слабеење (MICROTONE)

1,990.00 ден 1,190.00 ден со ДДВ

Појас за слабеење

Rated 5.00 out of 5
800.00 ден 297.00 ден со ДДВ

Самолеплив градник со push up ефект

Rated 5.00 out of 5
1,350.00 ден 590.00 ден со ДДВ

Справа за вежбање Revoflex

1,800.00 ден 893.00 ден со ДДВ

Уникатна направа за зацврстување на раце

1,500.00 ден 950.00 ден со ДДВ

Хеланки за затегнување (плави)

Rated 5.00 out of 5
840.00 ден 398.00 ден со ДДВ