Showing 1–16 of 19 results

Странично мени
Прикажи 12 16 24 36

Активни гел влошки (40-45)

Rated 5.00 out of 5
730.00 ден 329.00 ден со ДДВ

Апарат за физикална терапија

38,870.00 ден 29,900.00 ден со ДДВ

Атлетски стегач за колено со отвор

1,395.00 ден 870.00 ден со ДДВ

Атлетски стегач за скочен зглоб

865.00 ден 540.00 ден со ДДВ

Безбедносен стап за сигурно чекорење

1,680.00 ден 899.00 ден со ДДВ

Еластичен стегач за лакт со компресија

660.00 ден 410.00 ден со ДДВ

Еластичен стегач за скочен зглоб со компресија

895.00 ден 560.00 ден со ДДВ

Комфорен појас за грбот

2,310.00 ден 1,440.00 ден со ДДВ

Магнетен појас за болки во кичма

980.00 ден 469.00 ден со ДДВ

Магнетно пајаче против болки

Rated 4.75 out of 5
1,600.00 ден 449.00 ден со ДДВ

Неопрен стегач за лист

675.00 ден 420.00 ден со ДДВ

Пајаче за намалување на болки во грб

1,500.00 ден 687.00 ден со ДДВ

Појас за абдомен со 2 панели

1,200.00 ден 750.00 ден со ДДВ

Силиконска влошка за стапало

2,050.00 ден 1,280.00 ден со ДДВ

Стабилизатор за колено неопрен со спирални шини

2,130.00 ден 1,330.00 ден со ДДВ

Стегач за рамо – перфориран неопрен

2,080.00 ден 1,300.00 ден со ДДВ