Showing 1–16 of 28 results

Странично мени
Прикажи 12 16 24 36

Адаптивен удобен градник

490.00 ден 278.00 ден

Активни гел влошки (40-45)

803.00 ден 380.00 ден

Атлетски стегач за колено со отвор

1,534.00 ден 877.00 ден

Атлетски стегач за скочен зглоб

865.00 ден 540.00 ден

Безбедносен стап за сигурно чекорење

1,848.00 ден 637.00 ден

Вибрирачки појас за слабеење

1,680.00 ден 1,273.00 ден

Вибрирачко перниче за патување

750.00 ден 490.00 ден

Држачи за склекови

890.00 ден 599.00 ден

Еластичен стегач за лакт со компресија

660.00 ден 410.00 ден

Еластичен стегач за скочен зглоб со компресија

895.00 ден 560.00 ден

Инстант избелувач на заби

1,200.00 ден 730.00 ден

Катанец со аларм

819.00 ден 395.00 ден

Комфорен појас за грбот

2,541.00 ден 1,440.00 ден

Корсет за инстант слабеење

1,089.00 ден 499.00 ден

Магнетен елек за потпора на грбот

1,760.00 ден 533.00 ден

Магнетен појас за болки во кичма

1,078.00 ден 473.00 ден