Showing all 12 results

Странично мени
Прикажи 12 16 24 36

Дозер за крофни

319.00 ден 194.00 ден

Миксер и дозер за палачинки

1,067.00 ден 641.00 ден

Мултифункционален апарат за острење

680.00 ден 427.00 ден

Пенкало за декорација на кафе и храна

590.00 ден 417.00 ден

Преклоплива цедилка

247.00 ден 187.00 ден

Рачен спирализатор

429.00 ден 227.00 ден

Ренде 6-во-1

616.00 ден 229.00 ден

Ротирачки лупач 3-во-1

308.00 ден 140.00 ден

Сет ножеви ЕК145-6

2,325.00 ден 1,659.00 ден

Сет ножеви ЕК155-4

2,085.00 ден 1,490.00 ден

Сет ножеви ЕК155-9

1,135.00 ден 810.00 ден

Шприц за декорација на торти

369.00 ден 192.00 ден