Showing 1–16 of 21 results

Странично мени
Прикажи 12 16 24 36

Аголна Брусилка 680W/115mm

1,790.00 ден 1,490.00 ден

Батериска штрафилица 18V Li-ion

4,200.00 ден 3,900.00 ден

Батериска штрафилица 4.8V Li-ion

1,300.00 ден 1,105.00 ден

Брусилка 135W

1,420.00 ден 1,235.00 ден

Електричен дувач 400W

1,190.00 ден 1,050.00 ден

Електрична бормашина 280W

1,800.00 ден 1,550.00 ден

Машина за дупчење (Мортисер)

20,500.00 ден 17,850.00 ден

Машина за стругање (ТОРНО)

16,000.00 ден 13,850.00 ден

Машина за шмирглање

11,800.00 ден 10,200.00 ден

Отпрашувач

18,100.00 ден 15,700.00 ден

Пила на лента

28,800.00 ден 24,950.00 ден

Пиштол апарат за масажа

3,000.00 ден 2,290.00 ден

Пиштол за фарбање на воздух

1,500.00 ден 1,050.00 ден

Подвижна машина за кантирање

26,000.00 ден 22,500.00 ден

Рачна прскалка ЛЕЛА 12L Villager

1,500.00 ден 1,200.00 ден

Ролер

4,800.00 ден 4,000.00 ден