Showing all 14 results

Странично мени
Прикажи 12 16 24 36

Gorenje Пегла за коса HS110PR

1,890.00 ден

Gorenje Пегла за коса HS90BG

1,550.00 ден

Gorenje Сет фен и пегла за коса HTS03BG

1,990.00 ден

Gorenje Фен за коса 1200W HD122B

790.00 ден

Gorenje Фен за коса 1200W HD122P

850.00 ден

Gorenje Фен за коса 2000W HD203BG

1,590.00 ден

Gorenje Фен за коса 2100W HD213GG

1,350.00 ден

Gorenje Фен за коса 2200W HD215PR

1,990.00 ден

Gorenje Фигаро за коса HC19PR

1,450.00 ден

Gorenje Четка за коса HSB01PR

1,290.00 ден

Nova дигитална пегла 3 во 1

1,496.00 ден 694.00 ден

Nova Пегла за коса 2 во 1

1,056.00 ден 652.00 ден

Мини пегла за коса

650.00 ден 427.00 ден

Четка за исправување на коса (Дигитална)

1,375.00 ден 652.00 ден