Showing all 15 results

Странично мени
Прикажи 12 16 24 36

Gemei безжична машинка

Rated 5.00 out of 5
1,000.00 ден 345.00 ден со ДДВ

Gemei водоотпорна машинка (карбонска)

Rated 5.00 out of 5
1,110.00 ден 685.00 ден со ДДВ

Gemei машинка бричалка + Тример

1,350.00 ден 759.00 ден со ДДВ

Gemei машинка за потстрижување (златна)

Rated 5.00 out of 5
1,035.00 ден 649.00 ден со ДДВ

Gemei тример 2 во 1

750.00 ден 469.00 ден со ДДВ

Nova машинка за пострижување

Rated 5.00 out of 5
785.00 ден 339.00 ден со ДДВ

Sweet женски тример (5 во 1)

Rated 5.00 out of 5
1,655.00 ден 855.00 ден со ДДВ

Безжичен депилатор

490.00 ден 377.00 ден со ДДВ

Безжична машинка за бричење

1,030.00 ден 566.00 ден со ДДВ

Водоотпорна машинка/тример Gemei

Rated 4.00 out of 5
1,035.00 ден 613.00 ден со ДДВ

Мултифункционален тример (Micro Max Trimer)

Rated 5.00 out of 5
750.00 ден 345.00 ден со ДДВ

Мултифункционален тример на батерии (Beauty trimmer)

1,650.00 ден 895.00 ден со ДДВ

Повеќенаменска машинка Gemei

1,950.00 ден 1,495.00 ден со ДДВ

Преносен женски тример

Rated 5.00 out of 5
650.00 ден 186.00 ден со ДДВ

Преносна машинка за потстрижување Gemei

390.00 ден 364.00 ден со ДДВ