Showing 1–16 of 20 results

Странично мени
Прикажи 12 16 24 36

Glamour Eyes машинка за подигање на волуменот на трепките

1,450.00 ден 755.00 ден со ДДВ

UV лампа за гел нокти (24W)

2,000.00 ден 1,390.00 ден со ДДВ

UV лампа за гел нокти (48W)

2,190.00 ден 1,650.00 ден со ДДВ

Апарат за депилација (Pro Wax)

Rated 5.00 out of 5
2,000.00 ден 899.00 ден со ДДВ

Апарат за маникир

Rated 5.00 out of 5
850.00 ден 279.00 ден со ДДВ

Апарат за педикир – (Comfort Smooth)

Rated 5.00 out of 5
990.00 ден 695.00 ден со ДДВ

Апарат за тонирање на врат

1,800.00 ден 346.00 ден со ДДВ

Водоотпорен масажер за бања

Rated 5.00 out of 5
1,200.00 ден 693.00 ден со ДДВ

Калус про 2 во 1 (апарат за нега на петите)

900.00 ден 569.00 ден со ДДВ

Комплет за избелување на заби

1,450.00 ден 396.00 ден со ДДВ

Магнетен вратен масажер

2,950.00 ден 1,780.00 ден со ДДВ

Моќен чистач за заби

600.00 ден 293.00 ден со ДДВ

Обелувач на заби

780.00 ден 395.00 ден со ДДВ

Пеперутки за слабеење (MICROTONE)

1,990.00 ден 1,190.00 ден со ДДВ

Рачен антицелулитен масажер

935.00 ден 550.00 ден со ДДВ

Рачен пилер за пети

390.00 ден 195.00 ден со ДДВ