Showing all 12 results

Странично мени
Прикажи 12 16 24 36

Двоен приклучок – Makel

340.00 ден 165.00 ден

Единечен приклучок – Makel

253.00 ден 95.00 ден

Единечен приклучок за интернет – Makel

490.00 ден 268.00 ден

Единечен приклучок со заштита од грмотевици – Makel

765.00 ден 455.00 ден

Единечен приклучок со капак – Makel

275.00 ден 103.00 ден

Наизменичен прекинувач – Мakel

264.00 ден 97.00 ден

Потенциометар – 1000w Makel

1,265.00 ден 539.00 ден

Потенциометар 600w Makel

1,050.00 ден 525.00 ден

Прекинувач за ѕвоно со индикатор – Makel

286.00 ден 105.00 ден

Прекинувач за светло со индикатор – Makel

275.00 ден 105.00 ден

Сериски прекинувач со индикатор – Makel

270.00 ден 117.00 ден

Троен прекинувач (3+3) – Makel

319.00 ден 130.00 ден