Showing 1–16 of 303 results

Странично мени
Прикажи 12 16 24 36

ADDE Стол

1,430.00 ден 1,190.00 ден
Карактеристики на производот :
Материјал: галванизиран челик, ПВЦ
Боја: црвена
Тестирано со: 110 kg
Димензии на производот:
 Ширина: 39 cm
Должина: 47 cm
Висина: 77 cm
 Седиште, ширина: 39 cm
Седиште, длабочина: 34 cm
Седиште, висина: 45 cm

ADDE Стол

1,390.00 ден 1,190.00 ден
Карактеристики на производот
> Материјал: галванизиран челик, ПВЦ
>Тестирано со: 110 kg

Димензии на производот:

> Ширина: 39 cm
> Должина: 47 cm
> Висина: 77 cm
 > Седиште, ширина: 39 cm
> Седиште, длабочина: 34 cm
> Седиште, висина: 45 cm

ALANG Ѕидна ламба / бела

2,590.00 ден 2,290.00 ден
Карактеристики на производот
> Материјал:  челик
> Боја:  белаДимензии на производот:
Ширина: 25 см
Длабочина: 24 см
Висина: 34  см
Кабел, должина: 2.1 м

ALBERT Полица

1,890.00 ден 1,490.00 ден

Карактеристики на производот:
> Материјал: сурово дрво
> Боја: светло кафеава
* може да се третира со масло, парафин или лак за поздрава површина

Димензии на производот:
> Ширина: 64 см
> Длабочина: 28 см
> Висина: 159 см
> Макс. оптоварување/рафт: 25 кг

ALEX Фиокар

7,350.00 ден 6,290.00 ден

Карактеристики на производот:
Материјал: Иверица, пластика
Боја: бела

Димензии на прозиводот:

Ширина: 36 см
Длабочина: 58 см
Висина: 70 см

ALSEDA Табуретка

3,590.00 ден 2,990.00 ден

Карактеристики на производот:
Материјал: листови од банана, челик
Боја: сиво кафеава

Димензии на производот:

Седалка, дијаметар: 60 см
Седалка, висина: 18 см

ANTILOP Бебешко столче за хранење

2,490.00 ден 1,990.00 ден
Карактеристики на производот
> Материјал: метал, пластика
> Боја: белаДимензии на производот
 Ширина: 58 см
Длабочина: 62 см
Висина: 90 см

ARSTID Ѕидна ламба

1,950.00 ден 1,690.00 ден
Карактеристики на производот
Материјал:  метал, 100% полиестер
Боја: месинг/ белаДимензии на производот
Длабочина: 38 см
Ламба, дијаметар: 16 см
Кабел, должина: 2,5 m

ARSTID Столна ламба

1,950.00 ден 1,690.00 ден

Карактеристики на производот:
Материјал: челик, абажур текстил
Бела: месинг/бела

Димензии на производот:

Висина: 55 см
Основа, дијаметар: 15 см
Абажур, дијаметар: 22 см
Кабел, должина: 203 см

ASARUM Тросед

19,190.00 ден 17,490.00 ден
Карактеристики на производот
Боја: сива
Материјал:  100% полиестер, метал, дрво,  полиуретанска пена 30 кг / м3

Димензии на производот:

Ширина: 193 см
Длабочина: 84 см
Висина: 73 см
Седиште, ширина: 193 см
Седиште, длабочина: 52 см
Седиште, висина: 41 см
Кревет, ширина: 132 см
Кревет, должина: 193 см>> Само по порачка

ASKHOLMEN Аголен цвеќарник

2,750.00 ден 2,190.00 ден
Карактеристики на производот
Материјал: багремово дрво
Боја:  кафенa

Димензии на производот:

Ширина: 45 cm
Длабочина: 29  cm
Висина: 116 cm

ASKHOLMEN Маса за надворешна употреба

3,050.00 ден 2,590.00 ден
Карактеристики на производот
Материјал: багремово дрво
Боја:  кафенa

Димензии на производот:

Должина: 70 cm
Ширина: 44 cm
Висина: 71 cm

ASKHOLMEN Маса на расклопување за надоворешна употреба

3,450.00 ден 2,890.00 ден

Карактеристики на производот:
Материјал: цврсто дрво, багрем, акрилна боја
Боја:  сиво кафеаво

Димензии на производот:

Должина: 62 см
Ширина: 60 ​​см
Висина: 73 см

ASKHOLMEN Рамка за цвеќиња

2,500.00 ден 2,290.00 ден

Карактеристики на производот:
Материјал: цврсто дрво, багрем, акрилна боја
Боја: сиво – кафеава

Димензии на производот

Ширина: 72 см
Длабочина: 3 см
Висина: 190 см

ASKHOLMEN Стол на расклопување за надоворешна употреба

2,600.00 ден 2,190.00 ден
Карактеристики на производот
Материјал: багремово дрво
Боја:  кафенa

Димензии на производот:

Ширина: 36 cm
Длабочина: 49 cm
Висина: 87 cm
Седло, ширина: 36 cm
Седло, длабочина: 30 cm
Седло, висина: 46 cm

ASKHOLMEN Цвеќарник

3,190.00 ден 2,690.00 ден

Карактеристики на производот:
Материјал: багремово дрво
Боја: сиво-кафеава

Димензии на производот:

Должина: 62 см
Ширина: 39 см
Висина: 38 см