Showing 1–16 of 22 results

Странично мени
Прикажи 12 16 24 36

Flex Tape (секундарен селотејп)

Rated 5.00 out of 5
1,800.00 ден 593.00 ден со ДДВ

LED светло против комарци

Rated 5.00 out of 5
690.00 ден 396.00 ден со ДДВ

Дводелна кабаница

590.00 ден 465.00 ден со ДДВ

Двокрака прскалка

180.00 ден 140.00 ден со ДДВ

Дигитален ласерски термометар

2,025.00 ден 1,600.00 ден со ДДВ

Едноделна кабаница

425.00 ден 340.00 ден со ДДВ

Електричен уништувач на инсекти

Rated 5.00 out of 5
553.00 ден 277.00 ден со ДДВ

Електричен уништувач на инсекти (2x15W)

2,100.00 ден 1,478.00 ден со ДДВ

Електричен уништувач на инсекти (2x8W)

Rated 5.00 out of 5
1,900.00 ден 1,358.00 ден со ДДВ

Ласерски мерач на должина и васервага

1,000.00 ден 463.00 ден со ДДВ

Магична магнетска мрежа (210cm x 100cm)

Rated 5.00 out of 5
1,250.00 ден 365.00 ден со ДДВ

Магично растегливо црево

Rated 4.57 out of 5
385.00 ден685.00 ден со ДДВ

Магнетен стап

Rated 5.00 out of 5
230.00 ден 148.00 ден со ДДВ

Мини уништувач на инсекти

Rated 5.00 out of 5
400.00 ден 195.00 ден со ДДВ

Мотилка за црево

1,620.00 ден 1,290.00 ден со ДДВ

Преносна прскалка за бојадисување

1,999.00 ден 1,538.00 ден со ДДВ