Showing 1–16 of 29 results

Странично мени
Прикажи 12 16 24 36

2-во-1 кршач за ореви/отварач за шише

250.00 ден 139.00 ден со ДДВ

Вок тава – гранит

2,250.00 ден 1,583.00 ден со ДДВ

Грил тава (дрвена рачка)

870.00 ден 479.00 ден со ДДВ

Дозер за крофни

290.00 ден 180.00 ден со ДДВ

Калап за амерички палачинки

Rated 5.00 out of 5
630.00 ден 293.00 ден со ДДВ

Миксер и дозер за палачинки

970.00 ден 630.00 ден со ДДВ

Нелеплива грил тава

Rated 5.00 out of 5
890.00 ден 532.00 ден со ДДВ

Нож за пченка

139.00 ден 99.00 ден со ДДВ

Нож за сечење торта

189.00 ден 135.00 ден со ДДВ

Овален керамички сад за готвење

850.00 ден 453.00 ден со ДДВ

Преклоплива цедилка

225.00 ден 135.00 ден со ДДВ

Рачен отстранувач на семки

Rated 5.00 out of 5
300.00 ден 192.00 ден со ДДВ

Рачна цедилка за лимон

225.00 ден 129.00 ден со ДДВ

Ренде 6-во-1

560.00 ден 320.00 ден со ДДВ

Ротирачки лупач 3-во-1

280.00 ден 130.00 ден со ДДВ

Сад за готвење со долга рачка

650.00 ден 356.00 ден со ДДВ