Странично мени
Прикажи 12 16 24 36
Затвори

Michelin Сет раткапни модел 42 NARDO сребрен (повеќе димензии)

1,470.00 ден1,934.00 ден

NVS – Night Vision Security ексклузивен Michelin дизајн.

Изработени од висококвалитетна ABS пластика.

Едноставни за монтирање.

Перманетно местење со помош на кружна жица со пружина.

Едноставни за одржување.

Произведени во Еу

Фабрички квалитет.

Затвори

Michelin Сет раткапни модел CALIBER BIC (повеќе димензии)

1,909.00 ден2,396.00 ден

NVS – Night Vision Security ексклузивен Michelin дизајн.

Изработени од висококвалитетна ABS пластика.

Едноставни за монтирање.

Перманетно местење со помош на кружна жица со пружина.

Едноставни за одржување.

 

Произведени во Еу