Странично мени
Прикажи 12 16 24 36
Затвори

Michelin Rainforce хибриден универзален брисач (Повеќе димензии)

575.00 ден699.00 ден

Michelin Rainforce универзалниот брисач се одликува по екслузивната технологија smart-flex која овозможува брисачот да се приспособи на сите ветрпобрански стакла.

Изработени се од мешавина на графитна гума, со која гарантираат долготрајност и врви перформанси.

Лесни за инсталација и со системот EZ-lock се погодни за сите автомобили.

 

Затвори

Michеlin Rainforce традиционален универзален брисач (Повеќе димензии)

254.00 ден454.00 ден

Висококвалитетни универзални брисачи од реномираниот бренд Michelin.

Брисачите се прилагодуваат на обликот на вашето ветробранско стакло.

Изработени се од мешавина на графитна гума, со која гарантираат долготрајност и врви перформанси.

Лесни за инсталација и се погодни за сите автомобили.