Showing 1–16 of 73 results

Странично мени
Прикажи 12 16 24 36

Аголна брусилка 1050W

3,655.00 ден 2,195.00 ден со ДДВ

Аголна брусилка 710W

Rated 5.00 out of 5
2,560.00 ден 1,549.00 ден со ДДВ

Аголна брусилка со куфер и 10 камења за метал

4,150.00 ден 2,640.00 ден со ДДВ

Ампер клешта

2,160.00 ден 1,380.00 ден со ДДВ

Ампер клешта и детектор за кабел

4,480.00 ден 2,850.00 ден со ДДВ

Апарат за заварување 160A

9,520.00 ден 5,705.00 ден со ДДВ

Батериска штрафилица 3.6V

Rated 5.00 out of 5
1,270.00 ден 799.00 ден со ДДВ

Батериски завртувач 12V

4,410.00 ден 2,379.00 ден со ДДВ

Батериски завртувач 12V Li-Ion

6,120.00 ден 3,460.00 ден со ДДВ

Батериски завртувач 14V

3,330.00 ден 1,885.00 ден со ДДВ

Батериски завртувач 18V (08180)

Rated 5.00 out of 5
3,995.00 ден 2,269.00 ден со ДДВ

Батериски завртувач 18V (218180)

5,950.00 ден 3,565.00 ден со ДДВ

Батериски завртувач 18V (228180)

8,160.00 ден 5,195.00 ден со ДДВ

Батериски завртувач со удар 12V

6,320.00 ден 4,025.00 ден со ДДВ

Батериски ударен завртувач 18V

9,440.00 ден 6,010.00 ден со ДДВ

Батериски ударен завртувач 18V (1/4 конектор)

10,115.00 ден 6,065.00 ден со ДДВ