Showing 1–16 of 47 results

Странично мени
Прикажи 12 16 24 36

LI-ION Резервна батерија 12V (08120)

1,920.00 ден 1,220.00 ден со ДДВ

LI-ION Резервна батерија 18V (228120)

1,980.00 ден 1,120.00 ден со ДДВ

LI-ION Резервна батерија 18V (228180)

2,430.00 ден 1,380.00 ден со ДДВ

Автоматска маска (фотогреј) – жолта

4,560.00 ден 2,905.00 ден со ДДВ

Автоматска маска (фотогреј) – црна

3,150.00 ден 1,785.00 ден со ДДВ

Бургии за бетон SDS Plus

710.00 ден 450.00 ден со ДДВ

Бургии за метал со адаптер за брзо менување

350.00 ден 189.00 ден со ДДВ

Гумени чизми

1,170.00 ден 665.00 ден со ДДВ

Дводелна кабаница

590.00 ден 429.00 ден со ДДВ

Едноделна кабаница

425.00 ден 330.00 ден со ДДВ

Заштитна маска за лице

590.00 ден 380.00 ден со ДДВ

Заштитни кондури

2,160.00 ден 1,375.00 ден со ДДВ

Заштитни очила

155.00 ден 90.00 ден со ДДВ

Заштитни очила – транспарентни

180.00 ден 105.00 ден со ДДВ

Заштитни очила со ластик

155.00 ден 90.00 ден со ДДВ

Заштитни чизми

Rated 5.00 out of 5
2,800.00 ден 1,680.00 ден со ДДВ