Странично мени
Прикажи 12 16 24 36

Батериски завртувач 20V (CIRLI 2002)

8,715.00 ден 7,450.00 ден

Батериски завртувач за патент клучеви 20V

8,590.00 ден 7,450.00 ден

Батериски завртувач со удар 12V

4,680.00 ден 3,950.00 ден

Батериски ударен завртувач 12V

4,450.00 ден 3,850.00 ден

Батериски ударен завртувач 12V (CDLI 1221)

2,500.00 ден 2,140.00 ден

Батериски ударен завртувач 18V

6,960.00 ден 5,900.00 ден

Батериски ударен завртувач 18V (1/4 конектор)

7,020.00 ден 5,950.00 ден

Бисквитарка

4,620.00 ден 3,900.00 ден

Вибрациона брусилка 320W

2,129.00 ден 1,900.00 ден

Вибрациона брусилка 350W

3,395.00 ден 2,900.00 ден

Дувач 400W

1,135.00 ден 960.00 ден

Дупчалка 700W

2,865.00 ден 2,450.00 ден

Електричен заштрафувач 1050W

5,865.00 ден 5,100.00 ден

Електрична бормашина 450W

1,625.00 ден 1,390.00 ден

Електрична бормашина 500W со самостезен футер

2,065.00 ден 1,750.00 ден

Електрична дупчалка 1100W

4,915.00 ден 4,200.00 ден