Showing 1–16 of 66 results

Странично мени
Прикажи 12 16 24 36
-11%
Затвори

Max Puls Батериска штрафилица 3.6V

975.00 ден 871.00 ден
 • Вртежи: 180 rpm
 • Батерија: 3.6V Li-Ion/1300 mAh
 • Време на полнење: 1 час
 • Безклучен футер: 6.35 mm

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

-11%
Затвори

Max Puls Убодна пила 350W

1,245.00 ден 1,109.00 ден
 • Моќност: 350W
 • Вртежи: 3000/мин
 • Сечење во:
  • метал 6мм
  • дрво 55мм
  • пластика 20мм

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

-11%
Затвори

MaxPuls Батериска штрафилица 3.6V + алат со моторцангла

990.00 ден 885.00 ден
 • Вртежи: 180 rpm
 • Батерија: 3.6V Li-Ion/1300 mAh
 • Време на полнење: 1 час
 • Безклучен футер: 6.35 mm

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

-15%
Затвори

Аголна брусилка 2000W

4,680.00 ден 4,000.00 ден
 • Моќност:2000W
 • Вртежи: 8000/мин
 • Диаметар на камен ø180
 • Резерва четкици

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА 
*ГАРАНЦИЈАТА НЕ ВАЖИ НА ПОТРОШНИТЕ МАТЕРИЈАЛИ*

-10%
Затвори

Аголна брусилка со куфер и 10 камења за метал

2,879.00 ден 2,590.00 ден
 • Напон: 220 – 240 V ~ 50 Hz
 • Моќност: 950W
 • Вртежи: 11000 rpm
 • Пречник: 115 mm
 • Вклучени рачка и клуч
 • Тежина: 2.5 kg

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА 
*ГАРАНЦИЈАТА НЕ ВАЖИ НА ПОТРОШНИТЕ МАТЕРИЈАЛИ*

-15%
Затвори

Ампер клешта

1,595.00 ден 1,350.00 ден
 • 6000 броења
 • Задржување на податоци
 • AC струја: 10mA~400A/±(2.5% +5) 400A~600A ±(3% +5)
 • AC волтажа: 1.0~600V±(0.8% +5)
 • DC волтажа: 0~600V±(0.5% +3)
 • Отпорност: 0~6kΩ±(0.8% +3)
-15%
Затвори

Ампер клешта и детектор за кабел

3,275.00 ден 2,800.00 ден
 • 6000 броења
 • AC струја: 60A/600A/1000A±(2.0% +6)
 • AC волтажа: 6mV/600mV/6V/60V/600V±(0.8% +3), 750V±(1% +4)
 • DC волтажа: 6mV/600mV/6V/60V/600V±(0.7% +3), 1000V±(0.8% +2)
 • Отпорност: 600Ω/6kΩ/60kΩ/600kΩ/6MΩ±(0.8% +3), 60MΩ±(1.2% +3)
 • Капацитивност: 10nF/100nF/1000nF/10µF/100µF/1000µF/10mF/100mF±(4% +5)
 • Фреквенција: 0 ~ 10 KHz ±(1.5% +5)
 • Меморирање на мерења
 • Дисплеј
 • Батерија (светло)
-15%
Затвори

Апарат за заварување 160A

6,610.00 ден 5,600.00 ден
 • Моќност: 6.2 KVA
 • Напон: 220 – 240 V ~ 50/60 Hz
 • Излезна волтажа: 48V
 • Излезна струја: 55-160А
 • Капацитет на заварување електроди: Ø2-4
 • Тежина: 22.5 kg
 • Вклучена маска за заварување, челична четка со чекан и кабли

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА 
*ГАРАНЦИЈАТА НЕ ВАЖИ НА ПОТРОШНИТЕ МАТЕРИЈАЛИ*

-13%
Затвори

Батериски завртувач 12V

3,900.00 ден 3,390.00 ден
 • Напон: 12V
 • Вртежи: 0-350 / 0-1350/мин
 • Моќност:25NM
 • Футер: 10мм
 • Подесување на вртежи: 15+1
 • Брзини: 2 брзини
 • Батерија: 2 батерии 12v/1.5Ah
 • Полненње за 2 час
 • Лед индикатор за батерија
 • 1 бит
 • Пакувана во торба
-8%
Затвори

Батериски завртувач 12V (CDLI 1222)

3,695.00 ден 3,389.00 ден
 • Напон: 12V
 • Вртежи: 0-350 / 0-1350/мин
 • Моќност:25NM
 • Футер: 10мм
 • Подесување на вртежи: 15+1
 • Брзини: 2 брзини
 • Батерија: 2 батерии 12v/1.5Ah
 • Полненње за 2 час
 • Лед индикатор за батерија
 • 1 бит
 • Пакувана во торба
-15%
Затвори

Батериски завртувач 12V Li-Ion

3,978.00 ден 3,400.00 ден
 • Напон: 12 V
 • 2 брзини: 0 – 350 / 0 – 1500 rpm
 • LED сијалица за лесна работа
 • Поставување на јачина: 18 + 1
 • Самостезен футер: 10mm
 • Макс. моќност: 20 Nm
 • Траење на едно полнење: 1 час и 30 минути
 • 2 батерии
 • Торба за носење
 • 2 битови 50mm

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА 
*ГАРАНЦИЈАТА НЕ ВАЖИ НА ПОТРОШНИТЕ МАТЕРИЈАЛИ*

-13%
Затвори

Батериски завртувач 16.8V

3,090.00 ден 2,689.00 ден
 • Напон:16.8V
 • Вртежи: 0-1300 / 0-2300/мин
 • Моќност:28NM
 • Футер: 10мм
 • Подесување на вртежи: 15+1
 • Брзини: 2 брзини
 • Батерија: 2 батерии 16v/1.5Ah
 • Брзо полненње за 1 час
 • Лед индикатор за батерија
 • 1 бит
 • Пакувана во кутија
-15%
Затвори

Батериски завртувач 16.8V (CDLI1612)

4,855.00 ден 4,150.00 ден
 • Напон: 16.8V
 • Вртежи: 0-350 / 0-1350/мин
 • Удари: 0-5500 / 0-20000/мин
 • Моќност:25NM
 • Футер : 10мм
 • Подесување на вртежи: 18+1+1
 • Брзини: 2 брзини
 • Батерија: 2 батерии 12v/1.5Ah
 • Полненње за 2 час
 • Лед индикатор за батерија
 • 1 бит
 • Пакувана во торба
-15%
Затвори

Батериски завртувач 18V (228180)

6,025.00 ден 5,100.00 ден
 • Напон: 18V
 • 2 брзини: 0 – 400 / 0 – 1350 rpm
 • Макс. моќност: 30 Nm
 • Самостезен футер: 10 mm
 • Поставување на јачина: 18 + 1
 • Тежина: 1.8 kg
 • 2 батерии 18V Li-Ion
 • Трајност на полнење: 2 часа
 • Вградена LED сијалица за лесна работа
 • Куфер за носење

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА 
*ГАРАНЦИЈАТА НЕ ВАЖИ НА ПОТРОШНИТЕ МАТЕРИЈАЛИ*

-13%
Затвори

Батериски завртувач 20V

6,500.00 ден 5,650.00 ден
 • Напон: 20V
 • Вртежи: 0-400 / 0-1500/мин
 • Моќност: 45NM
 • Футер: 10мм
 • Подесување на вртежи: 15+1
 • Брзини: 2 брзини
 • Батерија: 2 батерии 20v/2Ah
 • Брзо полненње за 1 час
 • Лед индикатор за батерија
 • 47 додатоци
 • Пакувана во торба
-15%
Затвори

Батериски завртувач 20V (CDLI 2003)

9,025.00 ден 7,715.00 ден
 • Напон: 20V
 • Вртежи: 0-450 / 0-1900/мин
 • Моќност: 55NM
 • Футер метален: 13мм
 • Подесување на вртежи: 23+1
 • Брзини: 2 брзини
 • Батерија: 2 батееии 20v/2Ah
 • Брзо полненње за 1 час
 • Лед индикатор за батерија
 • 47 додатоци
 • Пакувана во пластичен куфер