Showing 1–36 of 66 results

Странично мени
Прикажи 12 16 24 36

Max Puls Батериска штрафилица 3.6V

975.00 ден 871.00 ден

Max Puls Убодна пила 350W

1,245.00 ден 1,109.00 ден

MaxPuls Батериска штрафилица 3.6V + алат со моторцангла

990.00 ден 885.00 ден

Аголна брусилка 2000W

4,680.00 ден 4,000.00 ден

Аголна брусилка со куфер и 10 камења за метал

2,879.00 ден 2,590.00 ден

Ампер клешта

1,595.00 ден 1,350.00 ден

Ампер клешта и детектор за кабел

3,275.00 ден 2,800.00 ден

Апарат за заварување 160A

6,610.00 ден 5,600.00 ден

Батериски завртувач 12V

3,900.00 ден 3,390.00 ден

Батериски завртувач 12V (CDLI 1222)

3,695.00 ден 3,389.00 ден

Батериски завртувач 12V Li-Ion

3,978.00 ден 3,400.00 ден

Батериски завртувач 16.8V

3,090.00 ден 2,689.00 ден

Батериски завртувач 16.8V (CDLI1612)

4,855.00 ден 4,150.00 ден

Батериски завртувач 18V (228180)

6,025.00 ден 5,100.00 ден

Батериски завртувач 20V

6,500.00 ден 5,650.00 ден

Батериски завртувач 20V (CDLI 2003)

9,025.00 ден 7,715.00 ден

Батериски завртувач 20V (CIRLI 2002)

8,715.00 ден 7,450.00 ден

Батериски завртувач за патент клучеви 20V

8,590.00 ден 7,450.00 ден

Батериски завртувач со удар 12V

4,680.00 ден 3,950.00 ден

Батериски ударен завртувач 12V

4,450.00 ден 3,850.00 ден

Батериски ударен завртувач 12V (CDLI 1221)

2,500.00 ден 2,140.00 ден

Батериски ударен завртувач 18V

6,960.00 ден 5,900.00 ден

Батериски ударен завртувач 18V (1/4 конектор)

7,020.00 ден 5,950.00 ден

Бисквитарка

4,620.00 ден 3,900.00 ден

Вибрациона брусилка 320W

2,129.00 ден 1,900.00 ден

Вибрациона брусилка 350W

3,395.00 ден 2,900.00 ден

Дувач 400W

1,135.00 ден 960.00 ден

Дупчалка 700W

2,865.00 ден 2,450.00 ден

Електричен заштрафувач 1050W

5,865.00 ден 5,100.00 ден

Електрична бормашина 450W

1,625.00 ден 1,390.00 ден

Електрична бормашина 500W со самостезен футер

2,065.00 ден 1,750.00 ден

Електрична дупчалка 1100W

4,915.00 ден 4,200.00 ден

Електрична прскалка за бојадисување

2,300.00 ден 1,960.00 ден

Жирафа за глет со правосмукалка HM 2309

11,050.00 ден 7,875.00 ден

Индустриски фен

1,289.00 ден 1,150.00 ден

Компресор за кола

1,640.00 ден 1,400.00 ден