Showing 1–16 of 31 results

Странично мени
Прикажи 12 16 24 36

Васер вага

225.00 ден795.00 ден со ДДВ

Вила градинарска

270.00 ден 155.00 ден со ДДВ

Градинарски алат

260.00 ден 165.00 ден со ДДВ

Градинарски алат – лопатка

270.00 ден 155.00 ден со ДДВ

Гребло градинарско

270.00 ден 155.00 ден со ДДВ

Дигитален фазомер

Rated 5.00 out of 5
240.00 ден 145.00 ден со ДДВ

Крцкалка сет 25 парчиња

5,310.00 ден 3,010.00 ден со ДДВ

Крцкалка сет 44 парчиња

7,020.00 ден 3,975.00 ден со ДДВ

Куфер со алат

16,880.00 ден 10,750.00 ден со ДДВ

Ласерско метро 40m

6,205.00 ден 3,720.00 ден со ДДВ

Лопатка градинарска

270.00 ден 155.00 ден со ДДВ

Макази за ограда

1,070.00 ден 645.00 ден со ДДВ

Машина за дупчење

Rated 5.00 out of 5
7,280.00 ден 5,600.00 ден со ДДВ

Машинка за сечење плочки – 600mm

3,120.00 ден 1,990.00 ден со ДДВ

Машинка за сечење плочки – 800mm

7,680.00 ден 4,890.00 ден со ДДВ

Метро 3m/5m

75.00 ден105.00 ден со ДДВ