Showing 1–16 of 176 results

Странично мени
Прикажи 12 16 24 36

Akfix 100D – запечатувач за бања

215.00 ден 170.00 ден со ДДВ

Akfix 100E – универзален силикон

190.00 ден 150.00 ден со ДДВ

Akfix 202 – лепило

55.00 ден430.00 ден со ДДВ

Akfix 702 – супер лепак

80.00 ден 65.00 ден со ДДВ

Akfix 705 – лепило

160.00 ден270.00 ден со ДДВ

Akfix 800C – чистач за пурпена

260.00 ден 205.00 ден со ДДВ

Akfix 805 – полиуретанска пена

215.00 ден270.00 ден со ДДВ

Akfix 805P – пурпена

340.00 ден 270.00 ден со ДДВ

Akfix 806 – пурпена за врати и прозорци

340.00 ден 270.00 ден со ДДВ

Akfix 807 – зимска пурпена

365.00 ден 290.00 ден со ДДВ

Akfix 807P – зимска пурпена

365.00 ден 290.00 ден со ДДВ

Akfix 900N – неутрален силикон

270.00 ден 215.00 ден со ДДВ

Akfix 905N – неутрален силикон

245.00 ден 195.00 ден со ДДВ

Akfix 960 – пурпена за стиропор

460.00 ден 365.00 ден со ДДВ

Akfix 960P – пурпена за стиропор

460.00 ден 365.00 ден со ДДВ

Akfix A40 – одвивач и подмачкувач

160.00 ден 130.00 ден со ДДВ