ПРАТЕТЕ НИ Е-ПОШТА

КОЛКУ ВРЕМЕ Е ПОТРЕБНО ЗА ДОСТАВА НА НАРАЧКАТА?

95% од нарачките се доставуват во рок од 3 до 5 работни дена. Меѓутоа, поради временски непогоди, неработни денови и празници, како и останати фактори кои не зависат од нас, доставата може да биде одложена за 1 до 2 работни дена.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Телефон:  070/377-597
Viber:  070/377-597
За нарачки над 3000 денари
доставата е бесплатна
24 часовна
поддршка
Заштита на купувачи

Доколку имате било какви прашања слободно контактирајте не