Showing 1–16 of 23 results

Странично мени
Прикажи 12 16 24 36

(ElaSlim) еластични хулахопки

Rated 5.00 out of 5
730.00 ден 355.00 ден со ДДВ

6 Pack EMS – апарат за стомачни мускули

Rated 5.00 out of 5
2,800.00 ден 893.00 ден со ДДВ

LED светилка за на глава

365.00 ден 215.00 ден со ДДВ

YC Маичка за слабеење

890.00 ден 620.00 ден со ДДВ

Адаптивен удобен градник

490.00 ден 230.00 ден со ДДВ

Активни гел влошки (40-45)

Rated 5.00 out of 5
730.00 ден 350.00 ден со ДДВ

Безбедносен стап за сигурно чекорење

790.00 ден 499.00 ден со ДДВ

Дупла торба за велосипед (водоотпорна)

Rated 5.00 out of 5
1,250.00 ден 960.00 ден со ДДВ

Заштитна покривка за велосипед

450.00 ден 279.00 ден со ДДВ

Катанец со аларм

745.00 ден 550.00 ден со ДДВ

Корсет за инстант слабеење

990.00 ден 559.00 ден со ДДВ

Магнетен појас за болки во кичма

980.00 ден 469.00 ден со ДДВ

Магнетно пајаче против болки

Rated 4.50 out of 5
1,600.00 ден 495.00 ден со ДДВ

Маица за затегнување и послаб изглед

730.00 ден 597.00 ден со ДДВ

Пајаче за намалување на болки во грб

1,500.00 ден 687.00 ден со ДДВ

Пеперутки за слабеење (MICROTONE)

1,990.00 ден 1,190.00 ден со ДДВ