Showing 1–16 of 27 results

Странично мени
Прикажи 12 16 24 36

Flex Tape (секундарен селотејп)

Rated 5.00 out of 5
1,800.00 ден 529.00 ден со ДДВ

LED светло против комарци

Rated 5.00 out of 5
690.00 ден 396.00 ден со ДДВ

Вила градинарска

270.00 ден 155.00 ден со ДДВ

Градинарски алат

260.00 ден 165.00 ден со ДДВ

Градинарски алат – лопатка

270.00 ден 155.00 ден со ДДВ

Гребло градинарско

270.00 ден 155.00 ден со ДДВ

Двокрака прскалка

180.00 ден 140.00 ден со ДДВ

Дворна прскалка за разладување (7.5м и 15м)

Rated 5.00 out of 5
1,279.00 ден1,759.00 ден со ДДВ

Дувач 400W

1,630.00 ден 929.00 ден со ДДВ

Електричен уништувач на инсекти

Rated 5.00 out of 5
553.00 ден 277.00 ден со ДДВ

Електрична косилка

7,830.00 ден 4,435.00 ден со ДДВ

Електрична пила на ланец

9,690.00 ден 5,805.00 ден со ДДВ

Косилка за трева + коноп моталка

2,520.00 ден 1,349.00 ден со ДДВ

Ласерски мерач на должина и васервага

1,000.00 ден 459.00 ден со ДДВ

Лопатка градинарска

270.00 ден 155.00 ден со ДДВ

Магична магнетска мрежа (210cm x 100cm)

Rated 5.00 out of 5
1,250.00 ден 329.00 ден со ДДВ